Vedligeholdelsesbehandling - Hudsygdomme

 

Hvad er en vedligeholdelsesbehandling?

Denne ansigtsbehandling er til dig, som har gennemgået et kurforløb mod Rosacea, Perioral Dermatitis, Eksem, Uren Hud  eller anden ubalance i huden.

Vedligeholdelse er et absolut must - fordi vi ikke har fjernet årsagen til din hudsygdom, da den ikke er kendt. Derfor skal du sørge for at komme til dine vedligeholdelsesbehandlinger, for at vi kan bevare det gode resultat.

Ved at komme til en vedligeholdelsesbehandling forhindrer du et nyt voldsomt udbrud, så du ikke skal til igen at gennemgå et kurforløb, hvilket er rigtig ærgerligt og fordyrende. 

 

Er vedligeholdelsesbehandling vigtig?

Vedligeholdelsesbehandling er vigtig, da vi ikke har fjernet din hudsygdom under kurforløbet. Den ligger der stadig, idet du stadig har årsagen til din rosacea i kroppen og derfor stadig vil få påvirkninger derfra. Da vi ikke kender årsagen og dermed ikke kan fjerne den, bliver vi nødt til at symptombehandle huden. Dog med så store resultater, at den, som du nu har oplevet, ikke er i overfladen mere. 

 

Behandling af rødmen i huden

Når du starter på vedligeholdelsesbehandling af en hudsygdom, er det ofte samtidig med, at vi starter på IPL Laser for at fjerne den tilbageværende rødmen og karsprængninger i huden.

En vedligeholdelsesbehandling er stort set samme behandling, som du har fået under kurforløbet. Blot med andre typer syrer.
 

Kosten

Du skal fortsætte med din sunde kost, selvom du er færdig med kurforløbet.

Det vil sige, sørg for korrekt indtag af:


Lad alt dette fortsat være en del af dig og måden at passe på din hud, samtidig med du stadig følger din pleje.

 

Perioral dermatitis behandling - rødt udslæt

Til en vedligeholdelsesbehandling af perioral dermatits sørger vi for, at fugtbalancen er i orden, og at huden ikke på ny bliver angrebet af inflammation.

Rødt udslet omkring munden, som ofte kommer i vintermånederne, er vigtig at forebygge med denne behandling. Derfor anbefaler vi, at du  kommer mindst 2 gange i efterårs-/vinterperioden til en vedligeholdelsesbehandling.

 

Eksem - Atopisk Eksem

En vedligeholdelsesbehandling af eksem skal som ved de andre hudsygdomme foregå jævnligt. Husk også jævnligt at komme ind til lysterapi, som genopbygger specielt atopisk eksem - den er et must.

 

Uren hud og tilbageblivende ar

Uren hud er ofte hormonbestemt og trigges ved piger 1 gang om måneden. Ved mænd mere ved fest og farver. Hold din hud efter behandlingsforløbet og sørg for at supplere op i din pleje.

Har du ar tilbage, er det måske ved at være tid til at kigge lidt på dette. 
Vi har flere muligheder: 
 

Er kost stadig vigtig?

Du skal fortsat have styr på kost og sukkerindtag og ønsker du nu, hvor acnen er rolig, at få behandlet ar i huden, er dette også muligt.
 

Hudsygdomme - røde knopper i ansigtet, kløe, tørhed og rødt udslet

Generelt er det vigtigt at placere dine vedligeholdelsesbehandlinger i fast rytme , men også prøve at lægge dem op til stressperioder for huden.

Perioral dermatitis og eksem bliver ekstra glad for ansigtsbehandling i vinterperioden, som er stressende for huden, da den kæmper for at holde på fugt og fedtstofferne.

Rosacea derimod vil gerne behandles oftere i de varme perioder, hvis solcreme og varme giver anledning til inflammation.
 

Vedligeholdelsesbehandling - Hudsygdomme
Pris  kr. 699,-
Bestil tid

Interval imellem behandlingerne

Efter et endt kurforløb er interval på denne behandling ml. 6-12 uger - til sidst 1 x årligt.. 
 

Kopivarer fra netkøb og i butikker

Oplevelse med gamle varer er her godt beskrevet af en af vores kunder, som har været ude for det. Ærgeligt for både hende og os at skulle starte forfra og godt arbejde spildt. 

"Jeg har over en længere periode haft problemer med, hvad jeg troede var uren hud, men i stedet viste sig at være perioral dematitis. Hos Marianne fik jeg den rette behandling, og efter nogle behandlinger blev min hud endelig pæn igen. Jeg var glad og lettet over endelig at komme det til livs. Marianne anbefalede EXUVIANCE-produkter til min hud og disse produkter er simpelthen bare fantastiske. Efter noget tid fik jeg, i gave,så et par renseprodukter, der var købt på nettet på en dansk hjemmeside. Efter kort tid med de falske produkter startede min hud igen med at se grim ud, bumser, udslæt og røde områder. ja, jeg var tilbage, hvor jeg startede og uden at forstå, hvorfor min hud pludselig reagerede, som den gjorde. det var først efter en behandling hos Marianne, som selvfølgelig også var undrende over min dårlige hud, at jeg fandt ud af, at de falske renseprodukter kunne være skyld i nye udslæt. Jeg smed produkterne ud, brugte kun dem, jeg havde købt hos Marianne Bisgaard ,og efter 14 dage kunne jeg allerede se en forberedring. Så PAS PÅ, hvor I køber jeres cremer henne. man bliver så frustreret og ked af det, når man skal til at starte forfra igen. Øv øv og øv. Jeg er harm over, at de hjemmesider bare får lov til at sælge kopiprodukter og uden at skulle oplyse, at de er en kopi. Så endnu engang, tjek at dem, du køber hos, er rigtige forhandlere."

M. Windfeldt, dec. 2016


 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao