Update Reset

Det mest omtalte serum TILBUD

Her har du sættet til dig, som ønsker at anti-age behandlehøjt plan og modvirke pigmentpletter. En lækker fløjels toilettaske indeholder : 

pHformula M.E.L.A. SerumM.E.L.A. serum er et højtudviklet og yderst effektivt serum. Med sin helt unikke formel understøtter den cellens dannelse af aminosyrer, som er hudens byggesten. Den arbejder effektivt og overlegent med lysning af eksisterende pigmentpletter og bekæmper samtidig kommende pigmentforandringer.

pHformula V.I.T.A - C mask Over Night 50 mlEn overnight-maske med en lækker cremet konsistens, der nemt absorberes ind i huden og virker natten over. Høj koncentration af stabil C-vitamin, sheasmør, Vitamin E og Orange essential oil, der giver masken overlegne fugtgivende, men i den grad også pigment og rynke reducerende egenskaber.

E.X.F.O. cleanse 100 ml. 

E.X.F.O. cleanse er et skånsomt og beroligende renseprodukt som efterlader din hud klar, glat og velfugtet. Den cremede rense-gel har desuden antiinflammatoriske egenskaber og virker dermed betændelseshæmmende på huden. Lad den sidde på huden 15 min og den fungerer også som peeling grundet mælkesyreindholdet.      JULETILBUD  I ALT KR. 1189,- KR.     SPAR 20 %

pH formula Vintersæt TILBUD

til dig, som har tør og rødmende i huden kan vi friste med disse populære produkter - Toilettasken indeholder 3 følgende produkter

Vita B3 masken En rig cremet maske med beroligende og fugtgivende egenskaber, der reducerer rødme og styrker hudbarrieren. Et højt indhold af Niacinamide (B3) lindrer og hæmmer inflammationer.

pHformula V.I.T.A. B3 24 timers creme V.I.T.A. B3 24 hour cream er grundpillen i forebyggelse og reducerering af synlig rødme, pigmentforandringer og ældning i huden. pHformula har udviklet en højt koncentreret B3 vitamin creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt.
B3 vitamincremen har en let tekstur og indeholder Niacinamide i receptstyrke, hvilket giver overlegen anti-ageing fordele. 

E.X.F.O. cleanse 100 ml. E.X.F.O. cleanse er et skånsomt og beroligende renseprodukt som efterlader din hud klar, glat og velfugtet. Den cremede rense-gel har desuden antiinflammatoriske egenskaber og virker dermed betændelseshæmmende på huden også effektfuld peeling.

SPAR 20 % I alt 895,- kr.  Normal pris 1194,-


POPULÆR BLACK WEEK TILBUD 

Gælder til d. 27/11-2020

I dette tilbud får du 3 produkter :

1. P.O.W.E.R Essence fugtspray som er den mest pragtfulde, velduftende og fugtgivende spray du kan finde.

2. E.Y.E recovery creme - perfekt mod de fine rynker/hævelser omkring øjnene

3. En valgfri creme. Du kan vælge imellem 4 FORSKELLIGE :


pHformula P.O.S.T. Recovery

P.O.S.T. Recovery er en yderst effektivt dag-og eller natcreme, der fugter og udglatter fine linier. Ideel til normal, fedtet, olieret og sensitiv hud. Med sin helt unikke formel arbejder den effektivt med huden for at få den i sin rette fugtbalance. Huden undgår udtørring og bliver beskyttet mod ydre faktorer via en højt indhold af antioxidanter.
Samtidig er cremen anti-inflammatorisk og dæmper derfor udbrud ved inflammatorisk acne og generel uren hud.
Cremen giver hurtigt synlige resultater på grund af dens høje indhold af vigtige næringsstoffer, så du allerede få dage efter vil opleve din hud sundere og mere velplejet uanset alder og hudtype.
SÆT I ALT KR. 999,- 

pHformula V.I.T.A. A 24 hour cream

V.I.T.A. A 24 hour cream indeholder ren retinol og skal bruges / anbefales som et avanceret behandlings produkt til en ældet hud. Retinol hjælper med at stimulere celle regenerationen for at mindske forekomsten af fine linjer, rynker og aldersbetingede pletter. Retinol er også effektiv til at korrigere skjoldet hud, som ofte ses med en problematisk hud.
24 timers komplekset i recepten består af en blanding at naturlige og fugtgivende faktorer, der arbejder i synergi for at assistere med vedvarende fugt og beskyttelse af huden.
SÆT I ALT KR. 1275,- KR


pHformula V.I.T.A. C 24 hour cream V.I.T.A. C 24 hour cream er yderst vigtig for at forebygge og reducere synlig ældning og pigmentforandringer i huden. Cremen har et højt koncentreret C vitamin indhold med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og masser af  fugt til huden. C vitamincremen har en let konsistens og indeholder magnesium ascorbyl fosfat i receptstyrke, hvilket giver overlegen anti-ageing fordele.
SÆT I ALT KR. 1195,- KR


pHformula V.I.T.A. B3 24 hour cream

V.I.T.A. B3 24 hour cream er grundpillen i forebyggelse og reducerering af synlig rødme, pigmentforandringer og ældning i huden. pHformula har udviklet en højt koncentreret B3 vitamin creme med 24 timers fugtgivende egenskaber, der giver øjeblikkelig og intensiv fugt. B3 vitamincremen har en let tekstur og indeholder Niacinamide i receptstyrke, hvilket giver overlegen anti-ageing fordele.
SÆT I ALT KR. 1117,-  

Anti - age De Luxe pakke

3 skræddersyet anti - age behandlinger - efter dit temperament og huds behov.

Denne pakke er til dig, hvor huden begynder at få tyngde,linjer give uønsket udtryk og alt ændrer sig - typisk fra 45 år og op.

Et kraftigt boost via 3 af vores mest effektive anti-age behandlinger 
- skræddersyes til netop din hud.


Spar op til 43 %

Normal pris 6995,-

Jule tilbud / Black Friday 3995,-

Anti-age Ansigtsbehandling 

Mesoeclat lift-off behandling - den alle snakker om og vore kunder kommer tilbage og tilbage til. 

Giver rynker et synligt løft efter let eller kraftigere afskalning.
Kickstarter hudens egen genopbygning af rynker og ar. 
Perfekt til den triste, rynkede hud uden glød. 

OBS : Dette er 1. og muligvis 2. behandling i Anti - age De Luxe pakken - så overvej og det ikke skal være ovenstående pakke.

SPAR   25  %

Normal pris 950,- kr

Jule tilbud / Black Friday Kr. 698,-

NYHED  Fedtfrysning i Vejle

Side deller også kaldet dansehåndtag og bh deller, ridebukselår, og topmave er velkendte problemområder. Genstridige fedtdepoter, som næsten uanset hvilken livsstil man fører ikke vil væk. Disse nævnte fedtdepoter er typisk genetisk eller hormonelt betingede og forsvinder sjældent ved slankekure og motion.

Her kan vores nyeste maskineinvestering Clatuu fedtfrysning hjælpe dig. 

Undgå kirurgisk indgreb

Metoden hedder Cryolipolysis og er et ikke-kirurgisk indgreb, og bliver ofte valgt istedet for kirurgiske indgreb. Metoden går i korte træk ud på at nedbryde fedtcellerne ved at fryse dem. Resultatetet er naturligvis varierende efter livsstil, alder, kostvaner og hormoner men i  gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget pr. behandling. 

Læs mere 

Klar til sommer pakken m/ lakering

Der er en dejlig stemning i denne periode - nøjagtig som op til vores "Klar til fest" pakke, som er populær i julen.

"Klar til Sommer" pakken indeholder :

 • Farvning af vipper og bryn

 • Fodbehandling m/ lakering

 • Hårfjerning vælg mellem knæ og ned eller bikinilinje og armhuler eller overlæbe og hage

Sommerpakken uden lakering

Sommerpakken m/ lakering 

Bestil i god tid

Tiderne smutter meget hurtigt, da de bestilles ofte flere måneder i forvejen og benyttes spredt over forår høj og sensommer.

Intim voksning m/ sugaring

Voksning med sugaring er blevet en yderst populær behandling, da den har mange fordele frem for voks bla. at den kan tage meget korte hår - andre fordele kan du læse om her.

Tilbud  til VEDLIGEHOLDELSES BEHANDLING MED 3 UGERS INTERVAL - altså til dig, som vil have kortere venteinterval imellem behandlingerne.

For at kunne gøre brug af vedligeholds prisen skal følgende være opfyldt : 

 • Der må maksimalt gå 21 dage (3 uger) mellem dine brazil sugaring vedligehold - ikke 4 uger. 

 • Tidligere behandlinger skal være udført hos os, ellers betales for almindelig sugaring brazil behandling.

 • 1. behandling er til normal pris kr. 700,- kr. 

Vedligeholdelses beh. med max. 3 ugers interval 425,- kr.

Normal pris længere interval 700,- kr.
Denne behandling udføres kun på kvinder

Konfirmand pakken 

En konfirmand er et barn påvej ind i voksenalderen og følgende pakke er valgt til netop dette formål med stadig at være barn - men bevist om sin kvindelighed på en meget fin måde.

 • Farvning af vipper samt formgivning af bryn med voks eller pincet.
 • Formfilen og lakering med helt lys perlemors lak  eller polering af fingernegle
 • Let dybderens i t-zonen ( pande, næse og hage ) ved mange tilstopninger anbefaler vi  Green Peel Light

Vær hurtig med at booke tid - denne pakke er populær

Tilbud  kr. 498,-

Book tid her


Anti - Age de Luxe pakke 

Vi har lavet et rigtig godt tilbud på en kombination af de behandlinger, vi ser allerbedst anti-age effekt ved og 3 behandlinger i streg giver absolut bedste resultat.

Vi starter med en 

 • Ansigtsbehandling, som skaber et lift- off af døde hudceller
 • Derefter fortsætter vi samme behandling, benytter vores nye effektive enzymer eller en helt 3. behandlingsform - alt efter hvad din hud vil få bedst resultat med.  
 • Alle behandlinger betyder nye celler til overfladen og dermed mere stram hud. 
 • Special fugtmaske med hyaluronesyre efter alle behandlingerne 

Normal pris ml. 5000 - 6000,- kr   Special pris ved køb af 3 beh. i streg  3995,- kr.   

Køb tilbud her

IPL laser -  

Vores laserspecialist tilbyder forskellige kombinations rabatter. 

IPL Laser til permanent hårfjerning

Denne behandling bruges til

 • Kun mørke og kraftige hår

 • Lys hud

Armhule 825,-
Bikinilinje 900,-
Tilbud
Bikinilinje & armhule 1.350,-

Brazil 1.650,-
Tilbud
Brazil & armhule 2.000,-

Hudforyngelsesbehandling

Photo-Rejuvenation - let hudopstramning "Full Face" 2.000,-
Pakke med 3 behandlinger 4.500,-

Book tid til konsultation her   Book tid til behandling her  

Konsultation GRATIS


Vi og alle vores gæstebehandlere tilbyder altid en " Hvad kan I gøre for mig konsultation " 

Nogle gange kan det være svært at vælge hvilken behandling, som vil være mest effektiv mod det du ønsker ændret andre gange er en 2. hånds mening fra fagfolk  bare rar at have inden man booker tid. 

Uanset hvad kan du altid booke tid til en Gratis og ganske uforpligtende konsultation. 

Se konsultationerne her 


Permanent hårfjerning

Lider du af mange dunhår i ansigtet og få stride hår på overlæbe / hage så er der god kombi rabat at finde her på hårfjerning.

Til dunhår benytter vi Release peel og til få stride hår Epilering, som er en permanent løsning.

Mod dunhår

Release peel helt ansigt 599,-
Release peel overlæbe 298,-
Release peel overlæbe, hage og bakkenbart 499,-
Kombi release peel og epilering 10 min. 499,-

Book tid til behandling her

Mod kraftige hår - alle farver

Epilering 10 min. 250,-
Epilering 20 min. 495,-
Epilering 30 min. 625,-


Book tid til behandling her

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00
Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao