Ramt af Sygdom og Stadig Smuk - Ansigtsbehandling


Belastet hud

Skal du i gang med, er midt i eller har afsluttet et kræftforløb? Så vil jeg på det varmeste anbefale dig at kigge ned forbi os. 
 

Ansigtsbehandling til belastet hud

Er du i et behandlingsforløb, vil du opleve forskellige stadier i din hud. Strålebehandling giver en rød og sart hud. Kemo giver en tør, grå og udpint hud. Hvorfor ikke imødekomme eller hjælpe huden midt i denne orkan. Du vil prise dig lykkelig, når det hele er ovre, og du er på den anden side.

Jeg ved, det kan være svært at planlægge din tid. Men når du er inde i et behandlingsprogram, fornemmer du også, i hvilke perioder du ikke er i stand til at komme. 
 

Hvad bruges under denne behandling?

Vi skræddersyer efter behov, fordi grundhudtypen kan være forskellig. Ingen syrer - kun emsymer, som blidt transporteres ned i hudlaget og løsner de grå hudceller. Derefter lysterapi og skøn vitamin- og fugtmaske. 
 

Blufærdighed

Det kræver vel nogen overvindelse at smide tørklædet eller parykken. Det behøver du ikke, for naturligvis kan du beholde det på under behandlingen. Men føler du dig tryg, så bed om et hårnet, inden du tager tørklædet elle paryk af, så du ikke føler dig blottet og spørg, om du kan få lidt massage af hovedbunden - nogle gange skal man udnytte mulighederne. Og har du aldrig fået massage af hovedbunden, så gør det nu, hvor du er hårfri - så er det endnu mere behageligt. 

 

Lysterapi er for dig

Lysterapi er en lysbehandling, som jeg kun kan anbefale at komme i gang med - hurtigst muligt. 

Det er lys, som ligger i et spektrum af det varme røde lys til det grønne. Intet blåt med UV-bestråling. Denne sammensætning af lysspektre giver en aktivering i hudens naturlige genopbygning, hvilket får huden til at se friskere og boostet ud, og som sidegevinst, har du det hvide lys, som påvirker glædelseshormonet i hjernen. Lysterapi er en absolut win win.

Ramt af Sygdom  og Stadig Smuk - Ansigtsbehandling
Pris  kr. 599,-
Bestil tid

Informationsside

Vi har lavet en informationsside specielt til dig, som er i et forløb eller nu er færdig. Håber du kan bruge den - og skriv meget gerne, hvis du har ideer til siden, som har hjulpet dig igennem som en smuk udgave af dig, midt i orkanen. 

Vi glæder os til at se dig.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao