PlexR øjenlågsløft og på rynker

Et populært alternativ til operativt indgreb udført af hudlæge Emil Henningsen her på Klinik Marianne Bisgaard

Fibro Blast/PlexR behandlingen er et spændende og yderst godt alternativ til operative indgreb ifm. løft af slap hud over øjet eller overlæbe rynker og fuger.

Behandlingen strammer løse hudoverflader op, udligner kraftige rynker og fremmer de naturlige genopbygningsprocesser i huden – og så har den mange rigtigt positive fordele.

 • Den er billigere og mere naturlig

 • Den efterlader intet ar

 • Den stimulerer hudens bindevævsceller, som dermed fornyes, hvilket betyder, at den efterlader en hud, som ældes langsommere.

Til øjenlågsløft, rynker og løft

Denne behandling er kun egnet til helt slap hud - ikke til hud, som er tung af et fedtdepot. En god måde at teste det på er, at trække den løse hud ud - du skal kunne have den som en tynd hudflap mellem to fingre, lidt, eller som på billedet her meget. Men tynd flap.

Fedtvæv skal opereres væk. Vævet er tit genetisk og forekommer også ved helt slanke mennesker. PlexR bruges til 

 • overlæberynker og fuger omkring munden

 • Øjenlågsløft

Ønsker du at vide, om du er egnet? Så kom til en snak med os.

     KONSULTATION     

PlexR - ikke kirurgi

Ingen nåle, laser eller skalpel

Metoden er ikke laser og har ikke samme bivirkninger. Ingen brug af skalpel eller nåle og ingen blødning, hverken under eller efter behandlingen.

Den fjerner ikke overskydende hud, men løfter den markant. Derfor kan tyngdefornemmelsen stadig være på det behandlede område til trods for et markant løft

Håndstykket, som benyttes, danner, i forbindelse med hudens fugt, et lille såkaldt plasmalys, der minder om en lille gnist. Dette lys ledes fra spidsen af applikatoren til huden og efterlader huden fordampet med et lille brunt punkt på størrelse med et knappenålshoved. Disse forsvinder efter 4-7 dage.

Måden, som disse punkter placeres på, gør, at huden, rynker, og fine linjer gives et øjeblikkeligt løft, og sammentrækning og regenereringen af bindevævsceller er i gang.

     KONSULTATION VED HUDLÆGE        

Hvornår ser jeg et resultat?

Umiddelbart efter behandlingen vil du kunne se et opstram. Små, sædvanligvis ikke-blødende, skorpeformede, brune prikker, viser sig. Rødmen og evt. hævelse i dagene efter kan forekomme. Brune pletter er væk efter 7 dage.

Selve genopbygningen i huden kommer løbende over de næste 3 måneder, og nogle hudtyper er langsommere end andre. Hvilken kvalitet af ny hud, du kan skabe, kommer an på hudens kondition, gener, livsstil samt alder.

Nogle får et meget stort løft, som holder nogle år, andre mindre. Vi kan naturligvis intet garantere, da vi er fysiologisk forskellige og har hver vores gener og livsstil.

Ønsker du en konsultation til tjek, udføres den først efter 2 måneder. Dette tjek laves af kosmetologen.

Hvor mange behandlinger?

Resultatet afhænger af, hvor stor elastisitet og hvor mange bindevævsceller du har i din hud. Dette er bestemt efter alder og livsstil (ryger, soldyrker m.v.)

Jo løsere hudintensiteten er, desto flere behandlinger, da antallet af behandlinger afhænger af selve problemet samt din alder.

Normalt er 1 behandling nok – behandling nr. 2 til meget tunge øjenlåg eller til finpudsning efter 1. behandling. Efter 1 behandling er et ganske synligt øjeløft opstået.

Der skal gå minimum 8 uger mellem behandlingerne.Hudlægen behandler dig

Vores gæstebehandler Emil Henningsen varetager denne behandling. 

Emil er hudlæge og arbejder på H.C. Andersen Klinikken i Odense. 

Emil har speciale i ar, laser og rynkebehandling og er hos os 1 gang om måneden. 

Din PlexR behandling kan med stor fordel kombineres med følgende ydelser. 

     KONSULTATION     Vigtig information

Forberedelse inden PlexR

 • Fugt huden, du ønsker at få behandlet, godt op med en creme uden syre

 • Undlad at bruge syreholdige og A vit. /retinol på det behandlede hudområde 48 timer før behandlingen

 • Hav en løs, ikke for fyldt, pose lavet af ris eller ærter klar i fryseren derhjemme eller køb en ispose med hjem.

 • Hav solcreme uden farve og parfume på lager – vi har en, vi bestemt vil anbefale og det er strengt nødvendigt at bruge denne efter behandlingen flere gange dagligt.

 • Lad være med at planlægge en stor fest 7-10 dage efter behandlingen – men du kan sagtens passe job.

 • Begræns dit indtag af koffein, smertestillende og stærk krydret mad i 24 timer op til din behandling og spis ikke fiskeolie i 48 timer op til din behandling.

 • Indstil dig på mere eller mindre hævede øjne - nogle ligner en bokser 2-3 dage efter behandlingen. Dette varer typisk kun et par dage, så har den lagt sig. Isposer derfor vigtige

 • Rødmen og en stikkende fornemmelse på huden kan forekomme 2 mdr. efter behandlingen.

Efter PlexR

 • Det er vigtigt, at de små  skorper/brune pletter ikke fjernes. (Aldrig kradse eller vaske på dem – da ar så kan forekomme).

 • To gange dagligt desinficeres huden med octeniseptspray ved forsigtigt at duppe med en ren, fnugfri klud, ikke vat eller spray, direkte på.

 • Herefter påføres den særlige after care creme og solcreme i dagtimerne.

 • Efter afskalning af skorper ca. 7-10 dage vil en ny, lyserød hud fremkomme.

 • Sport, svømning og sauna må først udføres igen, når alle skorper er faldet af.

 • Der vil komme hævelse omkring øjet – typisk på 2. dagen og et par dage frem. Denne varierer meget fra person til person og kan være fra meget lidt til et bokserøje – MEN det er kun hævelse – intet andet, og den lægger sig efter få dage. Tag 1 kapsel antihistamin af mærket Alnok, som holder 24 timer, allerede på dagen for behandlingen og fortsæt 1 uge frem.

 • Rygere kan opleve en øget risiko for, at healingen varer længere. Bemærk, at efter skorper er tabt, kan en let rødmen forblive i de følgende uger til måneder. Det tager normalt 3 uger (sjældent længere), inden huden igen har nået sin normale farve.

 • HUSK BRUG AF SOLCREME minimum SPF 30 i efterår/vinterperioden SPF 50 i foråret og sommeren flere gange dagligt i mindst 3 måneder efter behandlingen – ellers opstår der pigmentfejl! 

Er der en risiko?

Samlet set er Plex - R en særlig lavkomplikations- og vævsstyrkende behandling. Efter indledende rødmen vil en lyserød hud fremkomme. Udslæt på huden er sjældne.

Vigtigt adfærd er en konsekvent solbeskyttelse: i mindst 3 måneder ingen solbadning og intet solarium. Ophold i solen (strøgtur m.v.) skal være med SPF 50 – Vigtigt at overholde. Ellers kan pigmentforandring af huden forekomme.

Meget sjældent er der rapporteret overfølsomhedsreaktioner eller allergiske reaktioner på lokalbedøvelse, sårheling problemer, hudinfektioner, ardannelse, forekomst af herpes simplex (forkølelsessår).

Pigmentfejl opstår, hvis der ikke benyttes solcreme flere gange dagligt/ en tilstrækkelig høj faktor/for gammel solcreme.

Hvis en af disse uønskede kontraindikationer opstår, kan de normalt korrigeres ved efterbehandling. Oplys venligst hurtigt, hvis der evt. opstår tegn på en infektion såsom overdreven rødme, pus, blærer eller tyk, gul skorpedannelse eller andre uønskede eller uventede reaktioner under og efter efterbehandlingen.

Du er i gode, professionelle hænder, og vi vil altid være der for spørgsmål og vejledning.

Både kosmetoloerne på klinikken og din behandler, hudlæge Emil Henningsen.


Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00
Copyright © 2020 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao