Update Reset
Update Reset

Hvad er en Needling?

Microneedling, Nanoneedling og TCA


Needling er en behandling, som kan opgradere din ansigtsbehandling og som findes i 3 udgaver.

Microneedling er en hudplejebehandling, der går ind og sætter gang i hudfornyelsen. Med meget små nåle af aluminium bliver der skabt mikroskopiske kanaler i huden, hvilket stimulerer hudens naturlige kollagen og elastin produktion. Kort fortalt, bruger vi hudens egen forsvarsmekanisme til at hele sig selv, og til at give dig den smukkeste hud. Det er en sikker og nærmest smertefri behandling.

1. Micronåle laver en kontroleret skade på huden, som sætter gang i hudens fibroblastceller og dannelsen af kollagen. Hvilket er en vigtig faktor for en mere spændstig og smuk hudoverflade.  

2. Nanonåle skaber små kanaler i huden, som øger optagelsen af de aktive ingredienser markant og giver Glow i huden.

3. pHixel er en 3. mulighed, hvor vi behandler med Nanonåle, som skaber kanaler og giver dermed mulighed for en 97% større optagelse af den efterfølgende syre. Denne behandling henvender sig til dig med ældning, pigmentering, aknear.

Ampuller Vi er heldige at arbejde med pH formula, som har de mest fantastiske ampuller til indslusning. Vit. A, B, C og en HA med hyaluronesyre, som binder fugt. Derudover en steril solution, som skaber et sammenligneligt resultat med pixel og den syre kun hudlæger må bruge nemlig TCA

Microneedling popularitet skyldes stimulering af hudens egne naturlige funktioner. Sammenlignet med de anvendte laserbehandlinger mod ar og rynker er denne behandling 100 % fri for bestråling og syrer - men en kombi er dog helt fantastisk.

Du kan med stor fordel benytte Microneedling samtidig med  IPL laser photorejuvenation. Start med en needling og derefter IPL

Hvad er vigtigt de første 72 timer efter behandlingen?

Dag: Rens – Creme – SPF30/50 – INGEN MAKEUP

Nat: Rens – Creme

Efter 72 timer kan du begynde at supplere med dine sera og bruge makeup på huden igen.


pHixel med TCA effekt 

pHformula har som nogle af de første i verden, fundet formlen til Pixel Peel, der kan udføres af kosmetologer.

Med pHformulas pHixel resurfacing behandling arbejder vi med en kombination af pHformula Alpha Amino Acid solution og nanoneedling. Alpha Amino acid solution er ikke en TCA, men en steril pharma-cosmeceutical solution, der indeholder en effektiv sammensætning af syrer- Pyruvic, Phytic, Mandalic, L-argine amino acids og skaber et sammenligneligt resultat med lægeforbeholdt Pixel Peel og TCA Peel.

Aktive ingredienser med fantastiske egenskaber fremmer sårhelingsresponsen og frigivelsen af vigtige cytokiner.Stimulerer kollagen produktionen og øger derved vævets tykkelse, hudens fasthed og elasticitet samt forbedrer hudstrukturen.

AA solution kombineret med nanoneedling sikrer en optimal resurfacing med maksimal protonfrigivelse, der aktivt vil provokere en accelererende form for celleregenerering, samt forbedrer penetreringen af de aktive ingredienser, hvilket giver fantastiske fordele og resultater i hudens generelle sundhed, samt udløser sårhelingsprocessen.

Dette er en kontrolleret skin resurfacing behandling, der er sikker at udføre på alle hudtyper og hudtilstande såsom kronisk rødmen, aknear, hyperpigmentering, og ældet hud.

pHformulas AA solution påføres og udføres sammen med nanoneedling. Nanonålene arbejder kun i epidermis. De penetrerer kun huden med 0.15mm for og de hårlignende kegler af silikone, der udgør nanonålene, gør det ideelt at arbejde på delikate områder såsom øjenomgivelser og læber.

Needling - hvad er forskellen på Nano- og Microneedling?

Forskellen mellem Nano- og Microneedling er, hvor dybt de kan penetrere ned i huden.

Nanonålene er lavet af silikone, de arbejder i hudens overflade, altså 0,15 mm dybt, kun lige under hudens barriere (stratum corneum). Denne behandling kombineres med pHformulas ikoniske skin resurfacing syre system og de effektfulde solutions, så der er dobbelt op på effektivitet.

Fordele ved Nanoneedling:

 • Laver mikro kanaler i hudens overflade 0,15 mm
 • Øger absorberingen med 97%
 • Styrker produktionen af ny kollagen
 • Genskaber øjeblikkelig hudens glød og udstråling
 • Styrker frigivelsen af aktive ingrediensen
 • Kan bruges på alle hudtyper
 • Ideel til de delikate område - såsom øjnene og læbeområdet.

Micronålene er af aluminium, de kan justeres i forskellige dybder, og nå fra epidermis til dermis – altså fra overhuden til læderhuden. Denne kombineres med pHformulas transdermal solution system, power-ingredienser til enhver hudtype. 

Fordele ved Microneedling:

 • Booster kollagen og elastin
 • Fornyer og genskaber huden
 • Forbedring af vævet og overfladens struktur og pigmentering
 • Reducerer forekomsten af fine linje og rynker
 • Reducerer forekomsten af akne ar, dybe ar og strækmærker
 • Reducerer forstørrede porer
 • Øger absorberingen af produkter gennem huden
 • Genskaber øjeblikkelig hudens glød og udstråling
 • Styrker frigivelsen af aktive ingrediensen


Det er din hudtype der afgør hvilken behandling der er bedst for dig og din hud.

Begge behandlinger stimulerer celledelingen, de provokerer og simulerer ophelingsprocessen (i varierende grad) som resulterer i hudfornyelse.

Kollagen på 3 måder

Kombiner med microneedling

Kollagen er et protein, som findes i led og brusk og  i huden og giver den spændstige og fyldige overflade. Jo ældre vi bliver - jo mindre har vi tilbage af dette eftertragtede protein. 

Der er flere måder at kickstarte kroppens kollagenindhold.

Kollagen er vigtigt til såropheling og ved en hudbarriere, som skal genopbygges. 

Hvilket skal jeg vælge?

Vi anbefaler Eq kollagen m/ C. VIT

Førsteklasses kosttilskud med hydrolyseret kollagen i en specialudviklet produktsammensætning baseret på sporbart og bæredygtigt fangede vildtlevende fisk i Ishavet kombineret med en frisk appelsin eller citronsmag - og den smager virkelig godt.

Marine Collagen Premium+ indeholder en specialblanding af ingredienser til at styrke kroppens produktion af kollagen i led og brusk og reducere synligheden af fine linjer og rynker. Desuden bidrager det til at mindske træthed og udmattelse samt til at opretholde et normalt fedtstofskifte.

Derudover er firmaet yderst bæredygtigt og driver ikke rovdrift på fiskene - alt bliver brugt pånær organer og tænder!


For at købe ved forhandler skal du benytte Eq ID nr. 4850383


Opgrader med IPL LaserHudscanner

Bliv klogere på din hud

Hudscanneren analyserer og identificerer udfordringer og ændringer i huden, og giver dig klar besked om din huds tilstand i forhold til pigmentpletter, porestørrelse, solskader, fugtniveau, ældning, sarthed mv.

Via hudscanneren får du et professionelt kendskab til dine problematikker, og derved har du mulighed for at sætte ind og forebygge de underliggende skader og negative gener i huden i samarbejde med os. Du gør det nemmere for dig selv at forebygge, fremfor at reperarere, når først skaden er sket.

Hudscanningen er en unik mulighed for at lære din huds sundhed at kende under overfladen og inkluderer desuden en præcis rådgivning om, hvilke ingredienser og produkter netop din hud har brug for. Vores hud ændrer sig hele tiden, og vi må gøre alt for at beskytte, nære og evt. reparere huden. 


HUDPLEJESHOPPER – er du også træt af fejlkøb?

Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller hvilke produkter din hud har brug for, bør du afsætte 20 min. i selskab med en af vores dygtige hudspecialister. 


Du får foretaget en hudanalyse, vi snakker din huds fremtid og specifikke ønsker, gener, kost og fordøjelse, væskeindtag samt solvaner, og ud fra din hudtype rådgives du om ingredienser, produkter og et muligt skræddersyet behandlingsforløb.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao