KVINDER - Brasiliansk Voksbehandling


Brasiliansk voks

Intim voks går også under navnet Brazil/Brasiliansk voks og har den fællesbetydning, at ved brug af voks bliver intimbehåringen fjernet, inkl. hårroden.

Intim voks er meget populær, og det er der mange grunde til. Nogle lider af bylder og indgroede hår. Andre værdsætter den feminine fornemmelse ved at være pænt trimmet.

Alle vores behandlere, som udfører intim voks, har endt kosmetolog-/kosmetikeruddannelsen og har deres faglighed helt i top. De har situationsfornemmelse og forstår, at det kan være en lidt svær behandling for dig.

Ønsker du dog en fast behandler, får du naturligvis det - blot oplys os derom.

 

Vi vil have dig til at føle dig tryg

Behandlingen foregår i et helt aflukket lokale, hvor kun du og din behandler er til stede. Når du har klædt af og er klar, ligger der et håndklæde klar til dig til at afdække området, du vil have behandlet. Under hele behandlingen ligger du på en briks, så din behandler har de allerbedste arbejdsbetingelser. Du vil blive afdækket løbende, hvis du ønsker det. Vi er sikker på, at du vil føle dig tryg i selve behandlingen, hvor snakken går, og som du ved, er det jo en kvindeting og derfor naturligt for os at udføre. Fortæl hvis der er noget, du ønsker anderledes - facon - mere eller mindre fjernet eller hvis det er 1. gang. 

 

Brasiliansk voks i Vejle

Vi har udført brasiliansk voks i mange år og gør det hurtigt og effektivt.

Det er meget individiuelt, hvordan man hver især ønsker sin intim voks. Derfor vælger du selv omfanget. Du kan vælge at lade en stribe være tilbage, en trekant eller få fjernet det hele - dette er helt op til dig.

 

Hvordan foregår behandlingen?

Før behandlingen starter, er du velkommen til at benytte dig af vådservietter på badeværelset.


Behandlingen starter ud med
 

  • Påføring af en beroligende og affedtene tonic
  • Voksen påføres herefter
  • Når denne er stivnet, trækkes der med et hurtigt, erfarent tag voks og hår væk fra området
  • Efter endt behandling bliver der på området smurt beroligende og beskyttende olie, der skånsomt lukker porerne og fjerner rødmen
  • Ønsker du selv at gøre dette, oplyser du blot din behandler


Huden er mere sart lige efter voksbehandlingen. Det er derfor meget vigtigt IKKE at dyrke motion inden for 24 timer, smøre dig ind i cremer eller benytte dampbad, da porerne skal have ro og tid til at lukke sig igen.

 

Undgå indgroede hår

Indgroede hår er drønirriterende, men heldigvis kan du selv gøre meget for at komme dem til livs.

Indgroede hår er noget, der kan opstå overalt på kroppen, hvor der er hår. Når der bliver dannet et hår i hårsækken, vil det på normal vis vokse op igennem huden. Dog kan der være årsager til, at håret ikke kan trænge igennem, fordi noget blokerer.

Hvis noget blokerer håret i at vokse ud, vokser det i stedet skævt under huden, og der er nu opstået et indgroet hår. Døde hudceller er typisk forhindringen for, at håret kan vokse ud på naturlig vis. Det indgroede hår viser sig nu som rødlige blærer.

Med vores Lycon Ingrown-It-Soultion kan du slippe af med de indgroede hår! Sprayen indeholder saicylsyre og mælkesyre, som modvirker de indgroede hår. Sprayen virker hverken irriterende eller udtørrende på huden, grundet det høje indhold af allantonin og arnice, som virker beroligende og helende på huden.

Lycon ingrown - It -Solution Pris: 200,- kr.

Er dette ikke nok kan vores IPL Laser fjerne håret.

Book evt. en gratis konsultation, hvis du er i tvivl, om behandlingen er noget for dig. 
 

Hvor ofte skal jeg have voksbehandling?

Vi anbefaler voksbehandling med et interval på 4-5 uger mellem dine voksbehandlinger for at opnå det bedste resultat. Med det anbefalede interval bliver behandlingen mindre smertefuld, og hårene forbliver fine og bløde.


Jeg har fået menstruation

Har du fået menstruation, kan vi sagtens behandle dig, hvis du benytter tampon eller menstruationskop. Vådservietter finder du på badeværelset.

KVINDER - Brasiliansk Voksbehandling
Pris  kr. 495,-
Bestil tid

Tilbudskombinationer:

 
Brasiliansk inkl. hele ben 798,-
Brasiliansk inkl. lår 625,-
Brasiliansk inkl. halvt ben + aksil 759,-
Brasiliansk inkl. halvt ben 698,-
Brasiliansk inkl. hele ben + aksil 895,-


 

OBS hårfjerning på mænd

Vi laver ikke intim hårfjerning på mænd.
 

Vigtigt inden din intim voksbehandling

Hårene skal være ned til 0,5 til 1,5 cm i længden for bedste resultat til en intim voksning. For at få det absolut bedste ud af voksningen og det færdige resultat er det vigtigt, at du benytter en peeling dagen inden for at frigøre de døde hudceller, så riskioen for knækkede og indgråede hår minimeres. Undlad kropscreme.
 

Permanent hårfjerning med laser

Det er også muligt at få permanent hårfjerning. Dette tilbyder vi med laser, og det er en yderst populær behandling af både mænd og kvinder. Ønsker du dette, skal du se under de forskellige ydelser.
 

Anbefaling fra en kunde

"At få en brazil, er en tillidssag. På denne klinik er det aldrig akavet eller underligt. Super udført behandling, hvor jeg føler mig afdækket og behandler har tilpas afstand."

M. Vejle 28.09.18

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao