Update Reset
Update Reset
Update Reset

Hudlæge Ulrik Knap

Ulrik er uddannet ved Aarhus Universitet 2008-2015 og arbejdede i sin første tid som læge på kirurgiske afdelinger, herunder Organ- og Plastikkirurgisk afdeling. Han er nu færdiguddannet Speciallæge i dermatologi (hudlæge)
Ulrik Knap, Cand.Med., MD

Vores samarbejde er skabt på grundlag af troen på, at tværfagligt samarbejde,og gensidig respekt, er vejen til absolut bedst resultat.


Hans specialer er

  • TCA Cross behandling af ar efter operation, dybt smalt hul i huden efter acne eller piercing  
  • Fjernelse af gevækster (ikke gevækster med mistanke om cancer) samt talgknopper og kolesterolaflejringer omkring øjnene.
  • CO2 Laser mod ar og skadet hud samt løs hud under f.eks. øjne
  • Hårtab


Via tværfagligt samarbejde og gensidig respekt, finder vi den bedste behandling til det ønske om ændring, vi står overfor.


Du kan altid booke tid til en Gratis Anti-age konsultation hos Marianne Bisgaard, og du vil blive sendt til rette behandler.
Hvorfor CO2 laser

CO2 Laser er til dig, som ønsker at kickstarte hudens egen genopbygning. En behandling mange vælger i stedet for eller som suplement til botox og filler. 

En behandling med stor effekt og meget kort ophelingstid på max 7 dage.

Denne type laser er til de store resultater 

  • Skadet hud efter operation - bulet hud
  • Meget grov hud efter akne
  • Strækmærker
  • Løs hud


Før 1. behandling mod løs hud skal du til en forundersøgelse 7 dage før dit ønske om tid. De andre behandlinger kræver ikke forundersøgelse. 

Denne koster 500,- kr. som fratrækkes behandlingens pris.

Priser på CO2 mod slap hud

Denne type behandling ligger før en plastikoperation - så den noteres som en High-end behandling. 

En behandling, som skaber virkelig gode resultater på slap og løs hud, rynker omkring mund og en hud som er trist grå.

Se behandlingen som et stykke fint sandpapir.


Priser

Behandlingen koster 4500,- omkring mund eller øjne, men du kan også få den
full face. Priser ser du på Ulriks hjemmeside

Forundersøgelse er obligatorisk

Sundhedsstyrelsen kræver en forundersøgelse og en betænkningstid på 7 dage. En forundersøgelse koster kr. 500,- og dette beløb modregnes, hvis du vælger at få behandling. 


Hvor foregår behandlingen?

Behandlingenforegår på klinikken her i Vejle, men skal bookes på Ulrik Knaps hjemmeside.


CO2 laserbehandling findes i flere styrker


En mild og en stærkere udgave af laserbehandling

Denne type laserbehandling findes i en mild og stærkere udgave og bruges til forskellige problematikker og efter, hvor stærk huden er.
Vores gæstebehandlers CO2 laser er fraktioneret, den milde udgave. Dette betyder bittesmå kontrolerede huller i huden opstår under behandlingen. Disse huller aktiverer huden til at skabe nyt bindevæv, som danner en forfinet overflade og reducerer ar, meget grov hud, skader på huden og opstrammer løs hud. 


CO2 laser er en yderst populær klinisk behandling

En sikker laserbehandling, som har være brugt i mange år. Denne type laser er også yderst velegnet til fjernelse af små bindevævsgevækster, grå, trist hud, grovporet og lettere pigmenter. Typisk bruger vi laseren efter vores kurforløb på akne, hvor små overfladiske ar og rødmen er tilbage. Som et stykke fint sandpapir som afslutning.


 Booking af tid foregår direkte på Ulriks hjemmeside. HUSK du skal til en obligatoisk forundersøgelse først. Denne koster kr. 500,- som fratrækkes i behandlingen.

Co2 laser forbedrer hudstruktur uden kirurgi 

Sådan foregår CO2 laserbehandlingen


Vi foretrækker, at du møder op til behandlingen uden makeup. I stedet afrenses huden, der påføres en lokalbedøvende creme, som skal virke i 1time inden laserbehandlingen. Denne kan du påføre hjemmefra eller møde ind på klinikken 1 time før - meld din ankomst. 

Vi anbefaler , at du 1 time før behandlingen indtager 1 gram Paracetamol (Panodil/Pamol/Pinex) og 400 mg ibuprofen, hvis du er følsom. 

Selve behandlingen af ansigtet tager ca. 30 minuttter, mens behandling af ansigt plus hals tager ca. 45 minutter. Under laserbehandlingen kan du anvende sikkerhedsbriller.

Efter behandlingen påføres en Fusidin salve og huden vil de næste dage " vande " lidt. Dette duppes af med ren serviet og salve påføres flere gange dagligt. 
Efter 2-3 dage vil der dannes små sårskorper - disse må IKKE pilles af. De vil de efterfølgende dage falde af og de fleste er tilbage på arbejde igen på 6. dagen. 


Vi anbefaler ikke make-up, da det forsinker ophelingstiden.  

Spørgsmål om behandlingstype / downtid 

Resultat af laserbehandling


Resultatet vil vise sig gradvist efter de respektive behandlinger. De opnåede resultater vil afhænge af flere faktorer - nemlig din hudtype, livsstil og valg af behandling. Din huds evne til efter behandlingen at reparere sig selv, det valgte energiniveau samt den anvendte behandlingsteknik. 

Det endelige resultat kan forventes efter 6 måneder og de fleste vælger at få 2 behandlinger med 1-3 mdr. interval.

I princippet kan effekten af CO2 laserbehandling betragtes som permanent. Den løbende aldringsproces skal dog tages med i billedet, og derfor kan man på et senere tidspunkt med fordel gentage de 2 behandlinger. 


Forundersøgelse 


Vores hudlæge Ulrik Knap vurderer din hud ved en forundersøgelse, hvor vi samtidig fastslår, hvilken behandling der er den bedste for dig. I den forbindelse vil du have mulighed for at stille spørgsmål, og du kan medbringe din mand, veninde eller anden person. 

Under denne konsultation aftaler vi samtidig, hvilke efterbehandlingssalver du skal anskaffe dig i forbindelse med behandlingen. Recepten hertil udskrives din behandler læge Ulrik Knap. Husk at afhente din medicin forud for laserbehandlingen - Den vil først ligge klar til dig dagen før. 

Såfremt du i forbindelse med forundersøgelsen har modtaget en recept på tabletter mod herpes, skal du påbegynde denne behandling om morgenen på behandlingsdagen. 

Iflg. regler fra sundhedsstyrelsen er der en betænkningstid på 7 dage - derefter kan du få behandling.

CO2 laserbehandling må ved behandling af hudsygdomme som eksempelvis pigment og ar udføres uden betænkningstid. Book forundersøgelse


Bivirkninger og forholdsregler


Under selve behandlingen er det almindeligt at opleve svie eller smerter. Lige efter behandlingen ses en overgang mellem behandlet og ikke-behandlet hud.  Denne overgang udjævnes efter få uger. Infektioner, ar og pigmentændringer i huden er yderst sjældent forekommende. 

Hvis du har tendens til at danne tykke ar (keloid), vil laserbehandling ikke være egnet for dig.

Få det bedste resultat

Brug solcreme så snart sårene er faldet af og resten af livet - din nye livsstil for at undgå tidlig ældning. Drik masser af vand og tag Kollagen af en god kvalitet.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao