Hudsygdomme - Behandlingsforløb - 1. gang

 

Vi behandler disse hudproblemer i et forløb: 

Hudsygdomme


og hudtyper som


Hvad er et behandlingsforløb?

Er din hud angrebet af en hudsygdom, er det nødvendigt at opstarte et behandlingsforløb.

Et behandlingsforløb er en række ansigtsbehandlinger i træk. Alle med den hensigt, at skabe ro i fedt- og fugtbalancen og fjerne de syge, inaktive hudceller.
 

Ansigtsbehandling af kosmetolog

Måske har du prøvet en ansigtsbehandling før i alm. kosmetisk hudpleje. Vores ansigtsbehandlinger er af en helt anden kaliber. Vi har en stor viden inden for syresammensætninger, og det er netop det, som skaber vores gode resultater. Der er stor forskel på hjemmepleje og på behandling hos en kosmetolog.

Når du får klinikbehandlinger, renser og genopbygger vi hudens egen kemi - hjemmeprodukterne holder dig på samme sti indtil næste behandling.


Derfor er begge dele meget vigtige.
 

Hudpleje købt billigt

Alt efter, hvilken hudsygdom du har, vil vi anbefale dig hudpleje, som er obligatoisk for at starte et forløb. Det er meget vigtigt, at du intet andet bruger.

Vi behandler kun, hvis dine produkter købes hos os. Dette skyldes desværre, at der er rigtig mange gamle varer af de produkter, vi anbefaler, i omløb. Disse sælges i nogle butikker meget billigt - de har ingen dato eller importørmærke på - hvilket betyder, at du ikke ved, hvor gamle disse produkter er. Cremer, som bl.a. indeholder syrer, må ikke blive for gamle, da de bliver ustabile og ændrer sig. Dermed kan vi ikke styre din hudkemi og må desværre nedsætte minutterne ved brug af syrerne.

Dette betyder ringere effekt og flere behandlinger. Vi går ud fra, at du køber produkter ved os - og behandler derefter. Det er din pligt at fortælle os, hvis du bruger produkter, som ikke er købt hos os.

 

Vejledning i kosttilskud og antiinflammatoisk kost

Når du har været til din første ansigtsbehandling, vil du modtage en mail med råd om kost, kosttilskud m.v., og du vil blive bedt om at foretage en fordøjelsestest, inden du kommer næste gang. Dette skyldes, at en dårlig fordøjelse kan have meget stor effekt på hudens sundhed. Derfor er det vigtigt også at få styr på den.

Vi står meget gerne til rådighed for sparring omkring kosten, men anbefaler ved dybe spørgsmål  en kostvejleder. Vi kan anbefale Merethe Tang, hvis du er fra Vejleområdet.
 

Vi har spændende informationssider 

Hudsygdomme - Behandlingsforløb - 1. gang
Pris  kr. 599,-
Bestil tid

Hvor mange behandlinger og interval?

Et behandlingsforløb er på seks behandlinger - derefter vurderer vi, om der skal en eller to behandlinger mere på.


Men typisk er seks behandlinger nok.
 

Interval imellem ansigtsbehandlingerne

Der er 10-14 dage imellem hver behandling, og alle tiderne sættes ved 1. behandling.

Vi beder dig om ikke at flytte disse tider. Vi er en meget travl klinik, og sjældent vil vi kunne tilbyde dig en ny tid.


Enkeltstående behandlinger med flere uger imellem vil ikke kunne give os det resultat, du ønsker - der skal et forløb til.
 

Vedligeholdelsesbehandling

Efter et behandlingsforløb holder vi din hud med vedligeholdelsesbehandlinger.


1. behandling 4 uger efter, og langsomt trapper vi op med tre uger for til sidst at lande på 12 uger imellem.
 

Gratis konsultation

Book tid til en rosacea ansigtsbehandling, hvis du ved, du vil i gang, og lad os finde en løsning på dit hudproblem. Vi starter med at høre din historie, giver hudanalyse og arbejder os stille igennem hudlagene. Vi har viden og ekspertisen til at varetage din hud og vil også skabe resultat for din hud.

Men er du lidt usikker, råder jeg dig til at gå ind på vores infoside. Er du stadig i tvivl, om det er noget for dig? Så kom endelig til en gratis konsultation. Vores ønske er, at du skal føle dig sikker hele vejen igennem, og vi har gerne tiden til dig, hvis du har behov for mere information. 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao