Hudscanner

Vil du kende sandheden om din hud?

Som noget nyt har vi investeret i en hudscanner, som kan hjælpe dig med af se, hvad ikke kun hudoverfladen men også underhuden har at byde på. 

Om du er 20 eller 60 år, er et fælles ønske for alle at skabe den bedste udgave af den alder, du har - fugt, glød og fasthed er noget, vi alle drømmer om - udseendet er en vigtig aktør, når det handler om social omgang med andre mennesker.
 

Bliv klogere på din hud

Hudscanneren analyserer og identificerer udfordringer og ændringer i huden, og giver dig klar besked om din huds tilstand i forhold til pigmentpletter, porestørrelse, solskader, fugtniveau, ældning, sarthed mv.. 


Via hudscanneren får du et professionelt kendskab til dine problematikker, og derved har du mulighed for at sætte ind og forebygge de underliggende skader og negative gener i huden i samarbejde med os. Du gør det nemmere for dig selv at forebygge, fremfor at reperarere, når først skaden er sket.
 

Er dine hudplejeprodukter tilstrækkelige?

Lær din hud at kende under overfladen – hvad kan forebygges, og hvad skal fjernes NU?

Det kan være svært at navigere i hudplejeprodukter, og hvad der lige passer til netop dig. Hudscanningen er en unik mulighed for at lære din huds sundhed at kende under overfladen og inkluderer desuden en præcis rådgivning om, hvilke ingredienser og produkter netop din hud har brug for. Vores hud ændrer sig hele tiden, og vi må gøre alt for at beskytte, nære og evt. reparere huden. 

 

Huden er kroppens største organ

Vores hud har mange funktioner, som de fleste af os ikke dagligt tænker over. Huden er kroppens yderste lag og fungerer som en beskyttende barriere mod ydre påvirkninger som vind og vejr, bilos, støv, varme og kulde - som hver dag påvirker vores hud negativt.


Det er derfor vigtigt at passe godt på huden i form af effektive og dybdegående produkter samt behandlinger. Huden ændrer sig i takt med, at vi bliver ældre, det skriftende vejr og årstider. Det er derfor vigtigt, at komme til en jævnlig ansigtsbehandling, så der kan blive lagt et program til netop dig og din hudtilstand her og nu.

 

HUDPLEJESHOPPER – er du også træt af fejlkøb?

Er du i tvivl om din hudtype, eller har du svært ved at finde ud af, hvilken behandlingsform eller hvilke produkter din hud har brug for, bør du afsætte 20 min. i selskab med en af vores dygtige hudspecialister. 


Du får foretaget en hudanalyse, vi snakker din huds fremtid og specifikke ønsker, gener, kost og fordøjelse, væskeindtag samt solvaner, og ud fra din hudtype rådgives du om ingredienser, produkter og et muligt skræddersyet behandlingsforløb.


 
 

Hudscanner
Pris fra  kr. 299,-
Bestil tid

Priser :

Hudscanning kr. 299,- (ca. 30 min.)

GRATIS ved køb af 3 stk produkter eller behandling. 

Hudscanning kan bookes separat (ca. 15 min.) eller i forbindelse med en ansigtsbehandling eller anden valgfri behandling for kr. 159,-

Vi giver kun vejledning i egne produkter, som er pH formula, Exuviance Proffesionel og Mesoestetic, men tag gerne alt dit lager med. 

 

Opnå resultater med professionel hudscanning

Vi anbefaler en opfølgende scanning hver 4. måned, så vi kan vurdere de specifikke resultater og fremskridt med dine produkter og behandlinger. 


Få ryddet op i dit lager

PSSST: Har du et lager af cremer, sera og renseprodukter stående på hylden derhjemme? Så tag dem med, og få vores ærlige vurdering af, hvilke produkter du trygt kan fortsætte med at bruge, og hvilke du med fordel kan forære til din veninde..

Glæd dig til at se og mærke forskellen på din huds sundhed.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao