HIFU - Ansigt - Konsultation

Opstram af løs hud

Når østrogenindholdet i huden falder, bliver vores hud slap og tynd. Rynker og løs/slap hud skyldes træthed i muskellaget og mangel på fibroblastceller i bindevævet. En tilstand, vi ikke behøver at acceptere, men kan forskønne og forhale så vidt muligt.
 

Hvad er HIFU?

HIFU (High intensity focused ultrasound) er en metode til non-kirurgisk ansigtsløft af slap hud og mod fedtdepoter. 
HIFU er ultralyd og gør ingen skade på hudens overflade, men trænger dybt ind under huden og arbejder ved høj temperatur. Ultralyden går ind i det såkaldte SMAS-lag i huden (vævslaget under huden) og rammer præcis i det lag, hvor huden begynder sin ældning. Ved HIFU-behandling genereres varmeenergi (termisk) ved fokuspunktet, der laves en termisk koagulationszone på SMAS-laget, uden at hudens overflade beskadiges, hvilket gør, at slap og hængende væv trækker sig sammen og giver en opstrammende og løftende effekt.


Poser under øjnene

Huden bliver nedadgående, som ofte udløses til poser og slap hud under øjnene, kinderne, kæbepuder og halsen. Vi må gerne blive ældre, men hvorfor ikke ældes med ynde?


Kirurgi eller HIFU

HIFU behandlingen har nogle væsentlige fordele ud over at skabe resultat alene. En ultralydsbehandling, stimulerer nemlig vævet så meget, at det kickstarter hudens naturlige genopbyggende funktioner, som har ligget i dvale i nogle år. Kirurgi efterlader huden ustimuleret, og derfor ældes huden med samme fart, hvis du vælger kirurgi som din behandling. 


Resultat med HIFU

Resultat ses med det samme efter 1. behandling. Resultaterne varierer fra middel til store, da det kommer helt an på, hvor mange kræfter der skal til for at vække vævet til live. Huden er præget af livsstil, gener og generel "kondition" af huden.

HIFU - Ansigt - Konsultation
Pris  kr. 0,-
Bestil tid

Hvor mange behandlinger?

Vi anbefaler op til tre behandlinger efter hinanden. Derefter anbefaler fabrikanten at vente to år og starte forfra. Vi har dog erfaring med, at en enkeltstående behandling 1 år efter og fremadrettet er den bedste måde at vedligeholde resultatet på. 
 

Gratis konsultation

Til denne konsultation vil vi gennemgå dine behov og ønsker for behandling. Måske vil det bedste til dig være en kombination af andre behandlinger, sammen med din HIFU-behandling. Måske har du en hudoverflade, som er lidt grovporret og en Co2 laser derfor vil være rigtig god at tage bagefter en HIFU.
 

VIGTIGT - Må jeg få behandling?

Der er nogle sygdomme, som er en kontraindikation for at få behandling. Du finder skemaet her, og det er vigtigt, at du læser dette igennem, inden du booket tid 

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2021 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao