GRATIS Konsultation - Permanent Hårfjerning og Karsprængninger


Bliv sikker i dit valg

Når man skal have en behandling, som koster lidt mere end almindelig voksbehandling, er det vigtigt for os, at vi hjælper dig med at vælge rigtigt fra starten. 

Der findes flere metoder til hårfjerning. Ens for alle er, at du bliver hårfri - forskellen er, om det skal være for en periode eller for altid. 


IPL Laser er en permanent hårfjerning

Hvilket betyder, hvis dine hår er egnet til behandling, at du får en glat overflade uden stubbe, og at du sparer en masse tid på barbering og at holde området pænt.

 

Indgroede hår/skægpest

En stor fordel ved permanent hårfjerning med laser er, at alle problematikker med indgroede hår og skægpest forsvinder. Dette skyldes, at både hår og hårsæk varmes op og nedbrydes. Dermed fjerner kroppen også langsomt håret, som generer, fordi det ligger forkert, ved at opløse det. 
 

Er din hud og dine hår egnet til laserbehandling?

Først er det vigtigt at vurdere, om dine hår - og hudfarve er egnet til behandlingen. Laser søger pigment - og det har vi to steder, nemlig i håret og i huden. I denne sammenhæng ønsker vi kun brug af farvestoffet i håret, da det skal bruges som transportmiddel til hårsækken. Uden dette transportmiddel vil laserlyset ikke komme hen, hvor det skal have effekt. 

Din hud skal derfor være så lys som muligt, da laserlyset så går 100 % til hårsækken og ikke til farvestoffet i huden og håret så mørkt som muligt for at virke som transportmiddel.

GRATIS Konsultation - Permanent Hårfjerning og Karsprængninger
Pris  kr. 0,-
Bestil tid

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder disse kriterier eller har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til en konsultation. Det kan være, du er lidt bange for, om det gør ondt, og ønsker et prøveskud, eller du ønsker flere områder og ønsker en god pris på det. 

 

Hvem møder jeg?

Du møder enten Hanne, som er laserspecialist, eller Natascha, som er sygeplejerske. Begge varetager konsultationer og behandlinger. De kommer fra Møhring Ellipse og har flere års erfaring bag sig. Ledende overlæge Flemming Andersen fra Odense Universitets Hospital står bag som lægelig ansvarlig. Du kan få tider hver tirsdag.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao