Botox behandling KONSULTATION v/ Dermatolog Flemming Andersen

 

Uønsket ansigtsudtryk

Har du nogen sinde fået at vide, at du "ser bekymret ud" eller "ser sur ud"?  Så skyldes det sikkert, at du blot har stået i dine egne tanker, og til trods for kun en lille aktivering af din muskel har fået en kæmpe tankerynke mellem brynene eller nedadgående mundvige. Grunden til dette kraftigt ændrede ansigtsudtryk er, at musklerne er blevet for aktive, og at det mindste lille sammentræk forårsager dybe rynker - uden du ved det. 

 

Her kan Vistabel (Botox) hjælpe

Med en lille injektion i musklen afslappes denne øjeblikkeligt. Dette betyder ikke, at "det hele falder sammen" eller, at man bliver udtryksløs, som man ser det i "Hollywood-fruerne", hvor der er overdreven og forkert brug af Vistabel, men blot at din mimik bliver mindre aggresiv og maskulin i udtrykket.

 

Hvad er forskellen på Botox og Filler?

Botox er et muskelafslappende middel, som bruges, hvor du har sammentrukket musklerne så meget f.eks. ml. bryn (tankerynke) eller ved mund (nedadgående mundvige), at musklen er blevet for stor og aktiv og aktiveres ufrivilligt i dit ansigtsudtryk. Botox bruges også mod sveddannelse og tandkødssmil.

Filler giver volumen i vævet via hyaluronesyre (fugt), som findes naturligt i huden.

Det bruges for at rette en rynke us og give volume i huden og læber og fjerner effektivt rande under øjnene 

 

Hvor i ansigtet  kan jeg få behandling? 

Vistabel / filler bruges følgende steder til muskelafslapning:
 

  • Panderynker

  • Rynke mellem bryn

  • Rynker på overlæben

  • Forstørret kæbeparti grundet for aktive tyggemuskel

  • Smilerynker

  • Nedadvendte mundvige


 

Kan alle se det?

Botox er en "done not seen" behandling - hvis den laves rigtigt. Laves den forkert, vil udseenet blive stift og mimikløst som Hollywood- eller Forsidefruerne - men det vil ikke ske hos os. Disse misforståede injektioner har gjort, at Botox har fået et lidt skræmmende ry, og det er rigtigt ærgeligt. 

 

Hudlæge i Vejle

Vores valg af  gæstebehandlere er Sygeplejerske Nanna Kikkenborg fra Møhring ellipse, som har en evne til at se naturlige muligheder i et ansigt. Mange kender nanna fra vores Cryoafdeling. Vores tilknyttede læge er Dermatolog Flemming Andersen.
 

Konsultation først påkrævet

Styrelsen for Patientsikkerhed har fastsat en betænkningstid på minimum 48 timer mellem forundersøgelse og behandling 1. gang du skal have behandling hos. Vi har pr. 1. april fået ny Dermatolog Flemming Andersen fra Mølholm Privathospital og det er nødvendigt med en konsultation hos ham, hvis du ønsker behandling hos os igen.

Reglen om betænkningstid gælder forud for første behandling her på klinikken – også selvom du tidligere har fået behandling med RestylaneFiller på en anden klinik. Dette betyder, at du tidligst kan få behandling 48 timer efter konsultationen 1. gang. Ved efterfølgende behandlinger skal du ikke til en ny forundersøgelse, men du kan booke en tid direkte til behandling. 

En konsultation SKAL iht. regler fra Sundhedsstyrelsen foretages af læge, når det drejer sig om Botox og ved en sygeplejerske når det drejer sig om en Filler-/Restylane-behandling.
Ved forundersøgelsen ved lægen betales et depositum på 500 kr. , som fratrækkes prisen på din behandling som tidligst kan finde sted, jf. lovgivning, 48 timer efter din forundersøgelse.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl, om Botox er noget for dig, eller om du skal vælge noget helt andet? Så vil jeg anbefale dig at komme til en "Hvad kan I gøre for mig?" konsultation hos vores kosmetologer, inden du møder Flemming og Nanna.
 

Anti-age infoside

Vi har lavet en infoside omkring Botox. Den kan du studere i ro og mag - ligeledes har vi lavet en side om overgangsalder.

Botox behandling KONSULTATION v/ Dermatolog Flemming Andersen
Pris fra  kr. 500,-
Bestil tid
- 25 % i oktober og november 2022

I anledning af klinikkens 35 års fødselsdag er der - 25 % på Botox og filler, Ipl laser til permanent hårfjerning samt fjernelse af karsprængninger ansigt og ben.

Ønsker du en eller flere af nedenstående ydelser, skal du gå tilbage i oversigten for at finde den valgte ydelse.


Tidsbestilling direkte
 

Priser Vitabel/Botox - TILBUD - 25 % ER IKKE TRUKKET FRA NEDENSTÅENDE PRISER

Obligatoisk konsultation v/ Hudlæge Flemming Andersen       500,00    

Behandling med Botox, 1 område    20 minutter  1500,00      
Behandling med Botox, 2 områder    20 minutter     +700,00
Behandling med Botox, 3 områder    20 minutter     +700,00
Filler 1 ml. 2500,00
Filler 2 ml. 4500,00
Filler 3 ml.  6500,00Prisen inkluderer producentens anbefalede dosis af Botox/Vistabel. Ved behandling af tre områder anvendes 50 enheder (IE) Botox/Vistabel. Mænd og personer med kraftige mimiske rynker anbefales behandling med 20 % højere dosis af Botox/Vistabel, hvilket koster kr. 100,- ekstra/område.

Kontrol 2 uger efter behandling er gratis. Ved behov for gentagen behandling ifm. kontrol koster dette kr. 100,-/område

 

Ansvar over for ungdommen

Du skal være over 18 år for at få behandling.

Vores gæstebehandlere tillader sig at afvise, hvis de ikke mener, der er et behov for Botox- eller Fillerbehandling, eller at det vil blive en for stor ændring i udseendet, som vil kunne fortrydes.

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao