Ansigtsbehandling mod Rosacea


Rosaceabehandling på mænd og kvinder

Rosacea er en uønsket hudtilstand, som ofte påvirker ens opfattelse af egen skønhed. Den begrænser i sociale sammenhæng og påvirker derfor både selvværd og glæden ved eget spejlbillede.

Ofte er en rosacea før besøget hos os blevet symptombehandlet af lægeverdenen og dukket op igen få måneder efter afsluttet behandling. Mange får pillekur, der forværrer fordøjelsen, som er så vigtig at have intakt, når man lider af rosacea. 

Vores Rosaceabehandling er unik


Vi har mange års erfaring i Rosaceabehandling

Mit dygtige personale og jeg har arbejdet med alle typer rosacea i over 15 år, og vores resultater er unikke og stabile. Start med at komme til en konsultation. Så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig, hvis du er utryg. Ønsker du behandling med det samme, er alle vores rosaceabehandlinger med indbygget konsultation.

Behandling foregår i et behandlingsforløb - med langsomme, men stabile resultater, som du kan se i vores billedarkiv.

 

Vores Rosaceabehandling er anderledes

Forskellen mellem den traditionelle lægelige behandling og vores behandling er, at vi ikke symptombehandler. Vores alternative behandling har vist sig, at være yderst effektiv og stabil for huden. Vi arbejder huden igennem i lag - arbejder først med betændelsen, så balanceres talgkirtlerne, og derefter kigger vi på rødmen og skader i huden efter at være angrebet af en rosacea.


Rosaceasymptomer - røde pletter i ansigtet

Rosacea er en efterhånden almindelig hudsygdom, som ofte ses hos kvinder ml. 30–60 år. En inflammatorisk tilstand i huden, som ofte ligger genetisk, og som ofte brænder ud. Ses også nogle gange i hovedbund, på bryst, hals og tit med opstart i øjnene.

 

  • Rødmen, fornemmelse af et fremmedlegeme i øjet

  • Varme og rødmen i huden

  • Urenheder

  • Røde pletter uden bakterier

  • Kløe

  • Reaktion med rødmen og varme i huden ved indtagelse af varme drikke, alkohol og stærke krydderier


Selve Rosaceabehandlingen

Det første stadie i en behandling er at skrubbe alle syge, inaktive celler af huden for at gøre plads til nye friskdannede celler fra underhuden. Dette giver en tør overflade frem til næste behandling - noget, du sagtens kan gå på arbejde med. I de efterfølgende stadier balanceres talgkirtlerne, og samtidig er det vigtigt at skabe et fugtdepot i huden, så den ikke udtørrer under kurforløbet.

Du vil kunne følge disse stadier i forløbet - ofte med forbedringer hver gang - i nogle tilfælde forværring efter 1. behandling.

Dette er kun tegn på effekt.
 

Informationsside

Læs mere om Rosacea behandling på vores store infoside og generelt hudsygdomme

 

Laserbehandling mod karsprængninger

Ofte har en hud været så belastet, at karvæggene brister. Dette efterlader synlige karsprængninger, som ligner små, tynde røde/ blålige "ledninger" i huden.

Til sidst fjerner vi karsprængninger ved de rosacea-hudtyper, som er meget belastet. Dette gøres med IPL Laser, hvis du ønsker det. En nem og sikker måde at komme rødmen til livs.

 

Altid gratis konsultation inden din Rosaceabehandling

Når man vælger at få en Rosaceabehandling, handler det om tillid - kom gerne og mød os til en konsultation først.

Du er også velkommen til at booke en Rosaceabehandling, hvis du ved, du vil i gang, og lad os finde en løsning på dit hudproblem. Vi starter med at høre din historie, giver en hudanalyse og arbejder os stille igennem hudlagene. Vi har viden og ekspertisen til at varetage din hud, og vil også skabe resultat for din hud.

Men er du lidt usikker, råder jeg dig til at gå ind på vores infoside. Er du stadig i tvivl, om det er noget for dig? Så kom endelig til en gratis konsultation. Vores ønske er, at du skal føle dig sikker hele vejen igennem. 

Ansigtsbehandling mod Rosacea
Pris  kr. 599,-
Bestil tid

Behandlingsforløb mod rosacea

Skal vi hjælpe dig, er det nødvendigt med et behandlingsforløb.

Vi starter med seks behandlinger, og behandlingen koster 599,- pr. gang. Derefter vedligeholdelsesbehandlinger hver 8-12. uge - disse skal bookes under Hudsygdomme vedligeholdelsesbehandling.

Vedligeholdelsesbehandling koster 625,- kr.

 

Anbefaling fra kunde på billedet

"Fra Rosacea salve, mindre selvværd, flov & generet over mit udseende til dette superflotte resultat. Min store anbefaling til alle. Min rosacea behandling, vedligehold og ikke mindst  mange gode råd på Marianne Bisgaards hjemmeside."

Britta, Vejle d. 13.11.2018

 

Kostråd og fordøjelsestest

Samtidig med dette forløb skal vi have talt kostfordøjelse og generel livsstil.

 

Medicinsk udviklet hudpleje

Korrekt hjemmepleje er et absolut must for at komme i mål. Denne vejleder vi i, når du starter behandlingsforløbet op.

 

Køb hos os

Vi opstartet ikke et behandlingsforløb uden disse plejeprodukter, og de skal være købt hos os, idet gamle varer har stor risiko for at indeholde ustabile syrer.  

Kontaktinformation

Marianne Bisgaard

Telefon (+45) 60 24 27 11 

E-mail info@mbisgaard.dk

CVR-nr. 45203956 

Kalkbrænderivej 5b,  7100 Vejle C

 


Parkering : Stort parkeringshus 100 m fra klinikkenIndhold

Åbningstider i Vejle

Mandag     09.00 - 17.30

Tirsdag      09.00 - 17.30

Onsdag     09.00 - 17.30

Torsdag     09.00 - 17.30

Fredag       09.00 - 16.00

Lørdag       09.00 - 12.00

Søndag      LUKKET


Udvidede åbningstider

Efter aftale 07.00 - 19.00


Følg med på facebook og Instagram


Køb produkter online her

Køb gavekort online her
Copyright © 2023 Marianne Bisgaard

Design og udvikling Acaao